“Budak Kecil Tak Tipu..”- Adam Shahz Tnya Bekas Isteri Tidur Dgn Siapa, Tak Sangka Ini Jawapn Anaknya

Pada Khamis, perkongsian pelakon Fatin Afeefa di InstaSt0ry miliknya mengundang tanda tanya mengenai sta.tus terkini selepas memuat naik vide0 seorang wanita menyar.ungkan cincin kepada wanita lain dalam satu majlis.

Adam Shahz ‘upl0ad’ vide0 Belum re.da dengan teka-teki yang dibuat oleh pelakon Tentang Bulan itu, bekas suaminya iaitu Adam Shahz memuat naik satu vide0 di akaun TikT0k miliknya mema.parkan dia bertanyakan soalan kepada anak perempuannya, Ivy Herra Sophia pada hari yang sama.

Menerusi perkongsiannya itu, Ivy menjawab soalan yang ditanya mengenai si.tuasi di h0tel bersama dengan Fatin dan juga abangnya, Adam Aisy Arrian.

Habis tu you ti.dur dengan mommy?

Kadang-kadang tid.ur dengan mommy tapi kebanyakan masa tid.ur dengan Ayyan (Arrian) dalam bil.ik lain sebab mommy suruh.

Sebaik saja mendengar jawapan dari Ivy, Adam mengajukan lagi soalan dengan bertanyakan siapakah peneman ‘mommy’ (Fatin Afeefa) sewaktu ti.dur di h0tel.

Lepas tu, mommy tid.ur dengan siapa?

Dengan mommy punya boyf…..

Ramai tak puas ha.ti Walaupun jawapan dari Ivy itu mengej.utkan orang ramai, tetapi ramai tidak bersetuju dengan tin.dakan Adam bertanya soalan demikian.

Budak bang, dengan sana dia bercerita. Dengan sini dia bercerita. Saya sendiri alami benda sama. Sampai suami ga.duh dengan be.kas isteri dia.Bukan setakat itu saja, ada juga yang memperti.kaikan tujuan pelakon tersebut bertanyakan soalan berkenaan kepada anak kecil dengan mengatakan ianya agak sens.itif apatah lagi m0men itu dirak.am dan dikongsikan kepada orang ramai. Sumber : OB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*